Hlasujte v soutěži „Stavba roku Libereckého kraje”

Hned 4 projekty financované z IROPu jsou v prestižní architektonické soutěži. Navíc všechny už slouží veřejnosti – ať už je to pavilon nukleární medicíny Liberecké nemocnice, zvětšení školky, sociální bydlení nebo nové parkování. 

Stavba roku Libereckého kraje je prestižní soutěž, která prezentuje kvalitní architekturu a stavitelství v celém Libereckém kraji. Projekty jsou nominovány na základě jejich komplexní realizace od architektonického pojetí až po řemeslný detail.  

 

Letos se do nominace 20. ročníku dostaly čtyři projekty financované z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP).  

Hlasování veřejnosti je nyní otevřeno, a rádi bychom vás povzbudili, abyste podpořili tyto projekty

  1. KNL – Výstavba objektu pro PET/CT 
  2. Navýšení kapacit MŠ Malínek, Liberec 
  3. Sociální bydlení města Liberec – Na Žižkově 
  4. Parkovací dům a revitalizace okolí krajského úřadu 

Hlasovat můžete zde: Cena veřejnosti. 

Navážeme na loňský úspěch?

Vloni získal Cenu Karla Hubáčka a absolutním vítězem se stal projekt financovaný z IROP: Rekonstrukce Liebiegova paláce. 👏🏻 Školka Montessori Jablonec nad Nisou získala cenu v kategorii Novostavba.
 

Karel Hubáček byl významný český architekt – jeho nejznámějším dílem je ikonická Ještědské věž. Patřil k zakladatelům slavného ateliéru Sial, který dokázal za normalizace vytvářet nejmodernější evropskou architekturu.  

Podívejte se na další zajímavé projekty z Libereckého kraje a hlasujte.